PROJECT IN DE KIJKER

Van Concept tot Comfort: De Constructie van een BnB in Damme voor Sy-bo

Heb je vragen over dit, of je eigen project?
Aarzel dan niet ons te contacteren.

Locatie

Uitgevoerd voor

Bouwjaar

Techniek/materiaal

Van Concept tot Comfort: De Constructie van een BnB in Damme voor Sy-bo

Ontdek deze unieke B&B, een meesterwerk waar modern design en natuurlijke materialen samenkomen, gelegen in het idyllische Damme. Met een focus op duurzaamheid en comfort, biedt dit vakantiehuis een onvergetelijke ervaring.
Wil jij ook het B&B-gevoel in jouw eigen huis ervaren? Ontdek hoe Sy-bo Damme B&B natuur en comfort harmonieus samenbrengt. Maak van jouw thuis een vakantieparadijs. Neem nu contact op voor jouw droomproject!

Project3-SyboGhyselen-Verstraete-schrijnwerken

Duurzaamheid ontmoet innovatie.

Project Sybo Ghyselen - Verstraete-schrijnwerken
Video afspelen over Project Sybo Ghyselen - Verstraete-schrijnwerken

Deze B&B, gelegen in het schilderachtige Damme, is een uitnodigende vakantiebestemming die natuur, comfort en moderne architectuur samenbrengt. Dit project bevat essentiële bouwwerken waaronder dakwerken, de plaatsing van ramen, gyprocwerken en de installatie van binnendeuren, alles uitgevoerd met oog voor detail en respect voor natuurlijke schoonheid.

Een toevluchtsoord van rust en natuur:

In elk aspect van de B&B, van de keuze van het hout tot de natuurlijke olie- en vernisafwerkingen, is de liefde voor de natuur en duurzaamheid voelbaar. Het interieur, met zijn warme houttonen en doordachte verlichting, creëert een uitnodigende sfeer die gasten uitnodigt tot ontspanning en vernieuwing.

De Kunst van Materialen:

Dit project onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen: plafonds uitgevoerd in eerste en tweede keus Oregon, plaatafwerking van Okumé, en een wandopbouw van houtskelet met Radiata pine, bekend om zijn mooie tekening. Alle oppervlakken zijn behandeld met geolied Osmo Naturel en vernist met Hesse pura natura voor een natuurlijke afwerking en duurzaamheid.

Modern ontwerp ontmoet traditionele materialen:

Dit project vertegenwoordigt een unieke fusie van modern design en traditionele materialen, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om zowel esthetisch als functioneel te zijn. De gebruikte technieken en materialen getuigen van een commitment aan kwaliteit en duurzaamheid, terwijl ze een warme, uitnodigende omgeving bieden.

Klaar om te ontspannen in Damme?

Geïnspireerd door ons werk in Damme? Op zoek naar een project die jouw woning omtovert in een vakantieverblijf? Wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en een offerte op maat. Ontdek de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en modern comfort met ons.

Een B&B Waar Moderniteit en Natuur Samensmelten

Ervaar de charme van deze B&B gewoon bij je thuis. Wij bouwen voor uw comfort en ontspanning. 

Wil jij ook het B&B-gevoel in jouw eigen huis ervaren? Ontdek hoe Verstraete Schrijnwerken natuur en comfort harmonieus samenbrengt. Maak van jouw thuis een vakantieparadijs. Neem nu contact op voor jouw droomproject!

Bespreek jouw project

Contacteer ons om jouw project en de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
We geven je ons advies en indien gewenst een gedetailleerde prijsofferte.

Meer Projecten
Wil je een project of samenwerking bespreken ?

Vraag vrijblijvend advies of een prijsvoorstel,
we gaan vol voor elk project

Contacteer ons

Verstraete Stijn

Verstraete Schrijnwerken dat is hout specialist Stijn Verstraete en zijn team. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stijn of één van de medewerkers nemen snel contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Eekhoutstraat 10 – 8755 RUISELEDE
Gratis Offerte of Advies

Vraag een Offerte

Scroll naar boven