Bedrijven en architecten

Houtprojecten voor bedrijven

Een specifieke aanpak voor bedrijven

Verstraete Schrijnwerkerij is de perfecte partner voor bedrijven en architecten die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaande schrijnwerkoplossing op maat.

Wij werken al vele jaren samen met architecten en bedrijven en hebben een ruime ervaring opgebouwd in het realiseren van specifieke houtprojecten.

Wij kunnen u een volledige service aanbieden, vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke plaatsing. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw project volgens de hoogste normen wordt afgewerkt en dat aan al uw eisen wordt voldaan.

Stijn Verstraete

ZAAKVOERDER

Hulp nodig? Contacteer ons

+(32) 474 66 72 93 of info@verstraeteschrijnwerken.be

Realisaties voor architecten

Aanpak totaalprojecten

We werken met u samen in elke fase van het project:

  • Eerste consult: Wij komen ter plaatse om uw behoeften te evalueren en u te adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw project.
  • Ontwerp en planning: Wij zullen met u samenwerken om een ontwerp te maken dat aan uw specifieke eisen voldoet.
  • Productie: Wij vervaardigen alle elementen van uw project in onze werkplaats met behulp van de modernste apparatuur.
  • Fabricage en installatie: Wij installeren uw schrijnwerk ter plaatse en zorgen ervoor dat alles perfect is voordat we het afgewerkte project overhandigen.
  • Nazorg en onderhoud: Wij bieden een uitgebreide nazorg- en onderhoudsservice om ervoor te zorgen dat uw schrijnwerk nog vele jaren in perfecte staat blijft.

Indien u op zoek bent naar een partner om uw architecturale visie te realiseren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij bespreken graag uw project met u en bezorgen u een gratis offerte.

Buitenschrijnwerk paddock poortjes
Voor bedrijven en bureau's

Op zoek naar een partner die uw ontwerpen tot leven brengt?

Wij hebben gewerkt aan een breed scala van projecten, zowel groot als klein. Wij zijn ervaren in het werken met alle soorten hout. Wij hebben een team van bekwame ambachtslieden die gepassioneerd zijn over hun werk en er trots op zijn producten van hoge kwaliteit te produceren.

Als u op zoek bent naar een schrijnwerkoplossing die zowel kwalitatief als op maat gemaakt is, dan is Verstraete Schrijnwerken de perfecte partner voor u. Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Waarom voor ons kiezen

Redenen om met ons aan de slag te gaan?

Kwaliteitsvolle materialen

We werken enkel met top materialen van top leveranciers. Belgisch indien mogelijk.

100% Tevredenheid

Naast de passie voor hout, hebben we ook een passie voor tevreden klanten.

Geschoolde arbeiders

Elke medewerker in ons team is getrainde en goed opgeleide specialist.

Snel en tijdig

Steeds binnen de gemaakte planning en afspraken. We werken snel en efficiënt.

Altijd bereikbaar

Beschikbaar met een open en transparante communicatie.

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, wij werken regelmatig samen met architecten. Dankzij onze ervaring en kennis van de materialen verloopt elk project vlot en gestroomlijnd. Architecten waarderen onze kwalitatief hoogstaande schrijnwerkoplossingen waarmee wij kun creaties tot leven wekken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De samenwerking met Verstraete Schrijnwerkerij verloopt efficiënt, vlot en uiterst professioneel. Wij werken nauw met u samen in elke fase van het project, vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke installatie.

Wij bieden een volledige service, van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw project volgens de hoogste normen wordt afgewerkt en dat aan al uw eisen wordt voldaan.

Stijn Verstraete is reeds vele jaren actief in de sector en heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in het realiseren van specifieke houtprojecten. Het bedrijf Verstraete Schrijnwerken bestaat meer dan 10 jaar.

We gaan geen enkel houtproject uit de weg. Alles kan… Wij werken met u samen om uw ontwerp te realiseren volgens uw specifieke noden en eisen.

ucten.

Wij werken met alle houtsoorten. Wij hebben een team van vakmensen die gepassioneerd zijn over hun werk en trots zijn op het produceren van hoge kwaliteitprod

Als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen om uw visie te realiseren, dan bent u bij Verstraete Schrijnwerken aan het juiste adres. Ons team van experts staat u bij elke stap bij om van uw project een succes te maken. Contacteer ons vandaag nog om uw wensen te bespreken.

Wil je een project of samenwerking bespreken ?

Vraag vrijblijvend advies of een prijsvoorstel,
we gaan vol voor elk project

Contacteer ons

Verstraete Stijn

Verstraete Schrijnwerken dat is hout specialist Stijn Verstraete en zijn team. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stijn of één van de medewerkers nemen snel contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Eekhoutstraat 10 – 8755 RUISELEDE
Gratis Offerte of Advies

Vraag een Offerte

Scroll naar boven