PROJECT IN DE KIJKER

Van concept tot comfort: Inrichting zolderruimte in Gent

Heb je vragen over dit, of je eigen project?
Aarzel dan niet ons te contacteren.

Locatie

Uitgevoerd voor

Bouwjaar

Techniek/materiaal

Van concept tot comfort: Inrichting zolderruimte in Gent

Ontdek hoe we een zolderruimte transformeerden naar twee gezellige kinderkamers en een moderne doucheruimte in het hart van Gent. Met het gebruik van duurzame materialen zoals Oregon en multiplex, afgewerkt met natuurlijke olie, hebben we een warme en uitnodigende sfeer gecreëerd.

Op zoek naar een plan voor uw zolderruimte?

Wil jij ook een unieke ruimte in jouw huis creëren? Ontdek hoe wij functionaliteit en esthetiek samenbrengen in elk project. Laat jouw zolder of een andere ruimte omtoveren tot een comfortabele en stijlvolle omgeving. Neem nu contact op voor jouw droomproject!

Duurzaamheid ontmoet innovatie.

Dit project in Gent is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en design hand in hand gaan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Oregon en multiplex, en afwerkingen met Osmo naturel olie, hebben we een duurzame en prachtige ruimte gecreëerd.

Een toevluchtsoord van rust en comfort:

In elk aspect van dit project, van de keuze van het hout tot de natuurlijke afwerkingen, is de liefde voor vakmanschap en duurzaamheid voelbaar. Het interieur, met zijn warme houttonen en slimme indelingen, creëert een uitnodigende sfeer die kinderen en ouders uitnodigt tot ontspanning en vernieuwing.

De Kunst van Materialen:

Dit project onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen. De plafonds en muren zijn uitgevoerd in Oregon en multiplex, bekend om hun sterkte en mooie tekening. Alle oppervlakken zijn behandeld met geolied Osmo Naturel voor een natuurlijke uitstraling en duurzaamheid.

Modern ontwerp ontmoet traditionele materialen:

Dit project vertegenwoordigt een unieke fusie van modern design en traditionele materialen, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om zowel esthetisch als functioneel te zijn. De gebruikte technieken en materialen getuigen van een commitment aan kwaliteit en duurzaamheid, terwijl ze een warme, uitnodigende omgeving bieden.

Geïnspireerd door Ons Werk?
Neem Vandaag Nog Contact Op!

Geïnspireerd door ons werk in Gent? Op zoek naar een project dat jouw woning omtovert in een droomruimte? Wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Wil jij ook een unieke ruimte in jouw huis creëren? Ontdek hoe Verstraete Hout natuur en comfort harmonieus samenbrengt. Maak van jouw thuis een vakantieparadijs. Neem nu contact op voor jouw droomproject!

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek en een offerte op maat. Ontdek de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en modern comfort met ons.

Bespreek jouw project

Contacteer ons om jouw project en de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
We geven je ons advies en indien gewenst een gedetailleerde prijsofferte.

Meer Projecten
Wil je een project of samenwerking bespreken ?

Vraag vrijblijvend advies of een prijsvoorstel,
we gaan vol voor elk project

Contacteer ons

Verstraete Stijn

Verstraete Schrijnwerken dat is hout specialist Stijn Verstraete en zijn team. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stijn of één van de medewerkers nemen snel contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Eekhoutstraat 10 – 8755 RUISELEDE
Gratis Offerte of Advies

Vraag een Offerte

Scroll naar boven