Over Verstraete Hout

Over Verstraete Schrijnwerken

Specialist en Expert in Houtschrijnwerken

Door onze jarenlange ervaring in de houtbouw is geen enkele uitdaging op het gebied van hout te groot. Verstraete hout en schrijnwerken zet zich in voor particulieren, maar ook met bedrijven en architecten. Wij zijn gespecialiseerd in dakconstructies en houtskeletbouw, maar bieden ook buitenschrijnwerk, gevelbekleding en dak timmerwerk aan.

Wij zijn toegewijd, betrouwbaar en leveren enkel kwaliteit. Elk project wordt tijdig en volgens de gemaakte afspraken opgeleverd. Verstraete Schrijnwerken staat voor afwerking van het hoogste niveau, vakmanschap en klanttevredenheid.

Onze liefde voor hout vertrekt vanuit een passie voor duurzaamheid en de drang om te creëren. We toveren een natuurlijk product om in een prachtige en zinvolle creatie waar mensen elke dag van genieten. 

Mooi, functioneel, comfortabel, duurzaam en ecologisch… daarom laat hout ons hart sneller slaan. 

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren houtconstructiebedrijf, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Verstraete Schrijnwerken

Stijn Verstraete

ZAAKVOERDER

Hulp nodig? Contacteer ons

+(32) 474 66 72 93 of info@verstraeteschrijnwerken.be

Verstraete hout

Elk project van A tot Z

Om een project tot een goed einde te brengen werkt Verstraete hout en schrijnwerken volgens een vaststaand proces. Deze aanpak met de nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons in de loop der jaren veel trouwe klanten opgeleverd.

ADVIES
Twijfelt u nog, of weet u precies wat u wenst? Wij geven het advies dat u nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Wij delen graag onze inzichten en ervaring met u.
PRODUCTIE

Onze Belgische topfabrikanten en internationale topmaterialen zijn flexibel en snel om te voldoen aan uw vraag.

PLAATSING & AFWERKING

Een degelijke en tijdige plaatsing is essentieel om uw hele bouwproces te laten slagen. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide vakmensen. Alles moet kloppen, tot in de laatste details en afwerking. 

Op zoek naar een betrouwbare  schrijnwerker? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bezorgen u met plezier een gratis offerte.

Onze visie

Superieur & Duurzaam Houtschrijnwerk

Buitenschrijnwerk paddock poortjes
Verstraete hout en schrijnwerken
2011 - 2024

Ons pad blijft gaan

15 jaar geleden startte Stijn Verstraete dit bedrijf vertrekkende vanuit de liefde voor hout. Elke medewerker van dit topteam deelt dezelfde passie voor dit prachtige product. Eén voor één zijn ze dankzij praktijkervaring en technische scholing specialisten op vlak van houtbewerking.
Ons bedrijf wil een ambassadeur voor hout zijn door nog meer prachtige nieuwbouw en renovatie projecten te realiseren.

Waarom voor ons kiezen

Redenen om met ons aan de slag te gaan?

100% Tevredenheid

We zijn pas klaar met ons project als jij helemaal tevreden bent.

100% Garantie

Wie beweert oerdegelijke kwaliteit af te leveren staat daar ook voor garant.

100% Vakmanschap

Technische vaardigheden, maar ook inzicht in wat klanten willen

Wil je een project of samenwerking bespreken ?

Vraag vrijblijvend advies of een prijsvoorstel,
we gaan vol voor elk project

Contacteer ons

Verstraete Stijn

Verstraete Schrijnwerken dat is hout specialist Stijn Verstraete en zijn team. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stijn of één van de medewerkers nemen snel contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Eekhoutstraat 10 – 8755 RUISELEDE
Gratis Offerte of Advies

Vraag een Offerte

Scroll naar boven