PROJECT IN DE KIJKER

Elegantie en functionaliteit in de tuinlounge en berging

Heb je vragen over dit, of je eigen project?
Aarzel dan niet ons te contacteren.

Locatie

Uitgevoerd voor

Bouwjaar

Techniek/materiaal

Elegantie en functionaliteit in de tuinlounge en berging

In dit project ontdek je de perfecte fusie van esthetiek en functionaliteit. In Ruislede plaatsten we deze tuinlounge met praktische berging.
Dit project transformeert de buitenruimte in een elegant en praktisch toevluchtsoord, waar elke dag voelt als een uitje.

tuinlounge en berging

Een harmonieuze samensmelting van materialen:

Onze keuze voor EQUITONE TECTIVA TE90 2500/1220/8MM (grijze) platen voor de buitenafwerking brengt een moderne, strakke uitstraling naar uw tuin, terwijl de wandbekleding van Afzelia latjes een warme, natuurlijke sfeer toevoegt. Deze zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een opvallende contrast en duurzaamheid, weerbestendigheid, en onderhoudsgemak.

Geplande innovatie voor comfort:

Hoewel het plafond in een latere fase wordt uitgewerkt, is elke stap in dit project zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke structuur niet alleen mooi is, maar ook functioneel. De berging biedt genoeg ruimte voor al uw buitengereedschap en seizoensgebonden items, terwijl de lounge een serene plek wordt voor ontspanning en samenzijn met vrienden en familie.

Een ruimte die met u meegroeit:

We begrijpen dat de behoeften van een gezin veranderen, daarom is dit ontwerp flexibel en toekomstgericht. Met de mogelijkheid om het plafond later aan te passen, bieden we ruimte voor groei en personalisatie, zodat uw tuinlounge en berging blijven voldoen aan uw veranderende levensstijl.

Vakmanschap dat spreekt

Elk detail van de Tuinlounge + Berging getuigt van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. Van de keuze van de materialen tot de uitvoering van het ontwerp, elk element is zorgvuldig overwogen om een ruimte te creëren die even functioneel als esthetisch aangenaam is.

We begrijpen dat de kleine dingen soms een groot verschil maken. Elk onderdeel van dit project reflecteert onze expertise en creativiteit met nadruk op functionaliteit. Ontdek zelf hoe we jouw buitenruimte kunnen transformeren. Bij elk project garanderen we volledige tevredenheid, onberispelijke kwaliteit en een perfecte afwerking.

Geïnspireerd door Ons Werk?
Neem Vandaag Nog Contact Op!

Bent u klaar om uw buitenruimte te transformeren met een unieke tuinlounge en praktische berging? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek en een offerte op maat. Laten we samen uw droomtuin realiseren.

Bespreek jouw project

Contacteer ons om jouw project en de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
We geven je ons advies en indien gewenst een gedetailleerde prijsofferte.

Meer Projecten
Wil je een project of samenwerking bespreken ?

Vraag vrijblijvend advies of een prijsvoorstel,
we gaan vol voor elk project

Contacteer ons

Verstraete Stijn

Verstraete Schrijnwerken dat is hout specialist Stijn Verstraete en zijn team. Neem vrijblijvend contact met ons op. Stijn of één van de medewerkers nemen snel contact met je op en beantwoorden graag al je vragen.

Eekhoutstraat 10 – 8755 RUISELEDE
Gratis Offerte of Advies

Vraag een Offerte

Scroll naar boven